Correspondentie FM-steunzenders landelijke en regionale publieke omroepen

Henk Jan van Henten van Broadcast Partners wobt het Ministerie van Economische Zaken op 31 augustus 2004 om de correspondentie te krijgen met betrekking tot FM-steunzenders. Duidelijk moet worden wat het beleid is om die in te zetten voor de publieke omroepen, welke toestemmingen er zijn verleend en andere rapporten. Opvallen in het verzoek is de specifieke vraagstelling, die zich beperkt tot het Agentschap Telecom, de NOS, de ROOS, de regionale omroepen, Directoraat Telecommunicatie en Post, het Ministerie van OCW en de Nozema. Het gaat om de periode 01-01-2003 t/m 31-08-2004.

Het besluit van 10-11-2004 honoreert het hele verzoek, maar enkele documenten zijn al door het Agentschap Telecom (via een andere Wob-procedure vermoedelijk) verstrekt. Omdat het niet mogelijk is om meer dan eens om hetzelfde te vragen (Ne bis et idem-principe) worden die gegevens niet nogmaals verstrekt. Omdat het Agentschap de gegevens niet heeft gepubliceerd, zijn de achtergehouden gegevens momenteel nog niet beschikbaar voor publicatie en moeten we volstaan met de verstrekking van het ministerie.

De volgende documenten zijn beschikbaar:

Datum verstrekking: 10-11-2004

Bron: Ministerie van Economische Zaken

Be Sociable, Share!

1 gedachte over “Correspondentie FM-steunzenders landelijke en regionale publieke omroepen

  1. Nieuw is dat Omrop Fryslân 11 jaar na dato een steunzender (gapfiller) wil hebben op Hoogersmilde op de frequentie 92,5MHz. In Appelscha en omgeving hoor je op de FM 92,4MHz nog duidelijk het signaal van Radio Continu. Verder is het signaal van Omrop Fryslân in het noordoosten van de provincie ook slecht gesteld.

Een reactie plaatsen

1 × 2 =