Bespreking van de VNG-zaak op BNR Nieuwsradio

Vandaag heeft BNR Nieuwsradio aandacht besteed aan de Wob-zaak tegen de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, die morgen 28 juli 2010 om 11:10 dient bij de rechtbank in Arnhem. Naast mijzelf komt Wob-expert Roger Vleugels aan het woord. De VNG weigerde zelf te participeren, maar leverde wel een verklaring, die in de uitzending wel aan bod komt. Het item duurt 13 minuten.

Waarschuwing! Wie van plan is de zitting te bezoeken moet er rekening mee houden dat er tussen Ede-Wageningen en Arnhem en Nijmegen en Arnhem geen treinen rijden wegens onderhoud aan het spoor. De NS zet bussen in. Bussen vanuit Ede-Wageningen rijden om de tien minuten. Reken dus op extra reistijd.

5 reacties op Bespreking van de VNG-zaak op BNR Nieuwsradio

  1. Tijdens mijn studie Bestuurskunde had ik last van een zeer arrogante VNG. Niemand die vragen wilde beantwoorden of informatie geven. En dan te beroerd om een van de tig FTE communicatoren bij BNR een reactie te laten geven.

    Succes morgen! Lang leve het nieuwe tijdperk van openbaarheid, laat die pay tv bonnen maar komen!

Geef een reactie