Honderden alsnog vrijgegeven pagina’s rond de Amsterdamseweg 56, Ede en de omgeving

Eerder gaf de gemeente Ede documenten vrij rond het pand aan de Amsterdamseweg 56, Ede. Eerder weigerde de wethouder tijdens een informatie-avond documenten vrij te geven en adviseerde een Wob-vezoek in te dienen. De beslissing hierop kwam eerder online.

Echter bleek dat de verstrekking incompleet was en er documenten niet zijn verstrekt. Hierom en om andere redenen is een bezwaarprocedure gestart, waarna informeel overleg heeft plaatsgevonden om de gemeente de kans te bieden hun falen te corrigeren. Hierop volgde een nieuwe verstrekking en niet gemotiveerde weigering van diverse documenten (die vervolgens wel weer kunnen worden ingezien). De toelichting (of vervangende beslissing die niet aan de regels voldoet)  is niet gericht aan de indiener van de Wob, maar aan een andere burger (familielid). Wel zijn stukken beschikbaar en loopt er nog bezwaar.

De volgende stukken zijn nu beschikbaar gekomen:

Datum aanvullende verstrekking: 3 september 2010

Status: lopend dossier, in bezwaar

Vervolg eerder publicatie.

2 reacties op Honderden alsnog vrijgegeven pagina’s rond de Amsterdamseweg 56, Ede en de omgeving

  1. De toelichting (of vervangende beslissing die niet aan de regels voldoet) is niet gericht aan de indiener van de Wob, maar aan een andere burger (familielid).

    Dan schaam je je als gemeente toch… dood?

Geef een reactie

Click to access the login or register cheese