Rechter: Beroep tegen administratiekosten bij bekeuring is wel mogelijk

Professor Bernd van der Meulen kreeg een bekeuring met administratiekosten. Hij stapte naar de rechter om duidelijk te krijgen dat – in tegenstelling tot wat Justitie beweert – het wel mogelijk is om bezwaar en beroep aan te tekenen tegen die administratiekosten en kreeg gelijk. De uitspraak treft u hier aan:

3 reacties op Rechter: Beroep tegen administratiekosten bij bekeuring is wel mogelijk

 1. Ik heb altijd al gevonden dat wij nederlanders in dit land worden opgelicht en wij maar dom onze mond hebben gehouden het word tijd dat wij op gaan staan tegen dit soort zaken .
  Kijk een naar dat kwartje van kok bij de benzine diesel LPG of laat ik het anders zeggen onze brandstoffen .
  Nog wat anders die mark rutte verdient veel te veel laat die man eens in de bouw werken en rond komen van 1650 euro nu ik kan u nu al zeggen dat dat niet goed gaat komen die man loopt zo maar grote schulden op die hij niet terug kan betalen .
  Maak de wegenbelasting net zo als in duitsland de boetes net als onze buurlanden dan doen wij wat maar nu heb ik geen hoop meer in dit rot land
  Ik vind het erg om te zeggen dat ik uit nederland kom waar de rijken rijker worden en de armen nog armer .
  Als ik 20 jaren terug in de tijd ga waren er geen voedselbanken nu wel nederlandse regering schaam je diep

 2. Ik vind het gewoon schandalig, heb eigenlijk per ongeluk de 6 euro vergeten,
  dan krijg je een boete van 90,= euro. Heb gebeld met CJIB, maar je word gewoon niet geholpen, je loopt tegen de muur. De vrouw, geeft gewoon een standaard antwoord,
  ze zegt ik ga niet met u in discussie. Dus klaar. Dit is grof weg schandalig, boevenpraktijken, het is een incassoburo en geen administratieburo.

Geef een reactie