Wob-verzoek BVD om een archief te redden – grootste Wob-verzoek ooit

Om het Archief van de BVD te behouden dient een grote groep een Wob-verzoek in. In totaal vragen 658 organisaties en 715 burgers om de openbaring van stukken. Er worden 99 groepen documenten ge├»ndentificeerd. Met 82 pagina’s is het verzoek het grootste qua aantal pagina’s, betrokken documenten en aantal eisers zover bij BigWobber bekend is. Uiteindelijk leidde de zaak tot de redding van het archief.

De co├Ârdinator van het Wob-verzoek was Roger Vleugels

2 reacties op Wob-verzoek BVD om een archief te redden – grootste Wob-verzoek ooit

  1. Indrukwekkend! Echter twee vragen: Waarom hebben jullie echter voor een relatief slecht leesbaar lettertype / regelafstand gekozen? Waarom staat dit document niet als text of .rtf op de site, waardoor het te doorzoeken is?

Geef een reactie