Bewijs inbeslagname camera Niels Damstra

Freelance journalist is bij het maken van beelden op de openbare weg aangehouden. Het  het bewijs van inbeslagname treft u hier aan:

 

 

28 reacties op Bewijs inbeslagname camera Niels Damstra

 1. De naam van de verbalisant spreekt natuurlijk al boekdelen.
  De autochtoon zal wel eens eventjes een lesje geleerd worden.

 2. ja dit wisten we dus al, interessanter zou het zijn om een bewijs van ontvangst van dat verlaten voertuig te kunnen zien?

 3. Oprotten met dit soort nazipraktijken, als er echt iets aan de hand is doet de politie geen moer. Ga verdomme boeven vangen!

 4. Mw. Aslan kent onze wet schijnbaar nog niet zo goed. Dat gaat voorlopig geen promotie worden voor haar lijkt me zo.

 5. //shari modus aan //
  Ja, dat krijg je er van….
  In neder-sharia-lasd kun je allochtone agenten niet ongestraft filmen.
  Het is toch algemeen bekend dat islamitische vrouwen niet gefilmd mogen worden !!
  Dus eigen schuld en nu niet gaan huilen.
  //sharia modus uit //

 6. De journalist zou een rechterlijke uitspraak moeten aangaan i.v.m. onrechtmatig inbeslagname persoonlijke eigendom.

 7. Leyla is een toffe meid, 100% NL… Dus reaguurder “rycardo” voor jouw “te kleine pikkie probleem” moet je echt voor bij een psycholoog zijn.
  Het valt mij trouwens op dat veel mensen alles van hun rechten weet, maar zodra het op plichten aankomt ze niet thuis geven…

 8. Die Turkse agente moet toch nu wel eens een keer beseffen dat NL een democratisch land is waar filmen van agenten op de openbare weg is toegestaan. In haar moederland Turkije is dat evenwel anders. Is ook geen democratie volgens mij. Enfin. Spoedcursus voor die mevrouw!

 9. @Je Moeder: Ga je zo elke stelling waar je je niet in kan vinden te lijf? Waarom is de redenering van Rycardo volgens jou zo “idioot” en niet “kort door de bocht” of “twijfelachtig”? Zijn die woorden niet sterk genoeg voor het internet?

 10. Je Moeder says:

  February 19, 2012 at 3:29 pm

  De waarheid is altijd hard.
  Jammer voor je roze gekleurde bril!

 11. De incompetentie van deze agente toont nog maar eens waarom ze slechts nog bonnetjes schrijven. Het vangen van boeven is gewoon te moeilijk voor ze.

 12. Waarschijnlijk heeft Niels Damstra, zonder dat hij dit wist, onoorbaar gedrag van deze politie-ambtenaar op camera vastgelegd. Vandaar deze handelswijze, welke onder de naam politie-terrorisme valt.

 13. schandalige praktijken steeds meer lees je dat de politie journalisten tegen werkt,lijkt steeds meer op een dictororiale staat,wel werkt de politie graag mee aan wegmisbruikers,het politiebureau enz.de agenten van tegenwoordig weten tegenwoordig steeds minder van de wet,zij zijn afkomstig van de golf agenten met een laag denknivau die met spoed werden opgeleid toen er meer politie op straat nodig was,en dat merken we nu!!!

 14. Oh moeder toch. Frappant dat juist gij zonodig moet reageren.
  “Leyla Aslan” staat voor drie vliegen in een klap: vrouw, allochtoon en smeris.
  Hoe triest kan je leven verder nog zijn?
  Allle gevoelens van wrok, frustratie en minderwaardigheid kon zij in één
  klap afreageren op een filmende journalist.
  Voor zover mijn visie vanuit een parallel universum alwaar ik liever helemaal
  niet uit kruip.

 15. Wat maakt het nou uit of je journalist bent of niet, wat een onzin dat iemand in functie bezwaar maakt op filmen op openbare weg, voor prive of commercieel gebruik.

  Wat is de volgende stap? Allemaal een ster dragen zodat we weten wie de burgers zijn die na 5 uur binnen moeten blijven om onrust op straat te voorkomen als man in pak hun functie misbruiken?

  Maar ik zal wel overdrijven.

 16. Die meneer danstra moet gewoon doen wat de politie hem opdraagt, en niet overal de onbeschofte lulhannes uithangen.
  Als hij meent met een grote bek zijn gelijk te moeten halen, moet hij dat doen op eigen kracht en niet de landelijke politiek voor zijn karretje te spannen, alsof die mensen niet wat beters te doen hebben.

 17. Wat wil je eigenlijk bereiken, door namen van personen, hier neer te zetten?
  Iedere randdebiel die teveel op geenstijl, pownews en dumpert zit te fappen, denkt nu opeens met een cameraatje in zijn hand, dat ze belangrijk zijn. Zo werkt dat niet .. in de praktijk! Je moet niet denken dat je alles mag! Deze pipo gaat dus bij een ongeval filmen. Wat had ie gedacht te gaan filmen? Bebloede mensen? Ha, leuk, lekker op dumpert zetten…..Sukkel! Wat deze agent deed, was juist!!! En als je dat niet snapt, dan ontbreek er wat aan je opvoeding!

 18. Heb het filmpje gezien. Die agent vraagt meerdere malen of hij hem niet wil filmen. Als die journalist dat nou gewoon laat is er verder niets aan de hand. Nee de journalist moet persee doorgaan en gaan schermen met zijn persvrijheid. Donder op. Die journalisten moeten ook gewoon eens luisteren en niet alles zelf maar willen bepalen.

 19. Ik wist niet dat dit forum zo kinderachtig was…. Dit bevestigd maar weer eens dat de mensen die er geen verstand van hebben zo hoog mogelijk van de toren blazen om hun onkunde te verbloemen.
  Wanneer je allochtoon/autochtoon inbrengt heb je per definitie de discussie verloren. Het geeft namelijk aan dat je inhoudelijk zwak bent. Oja, ook redelijk intolerant trouwens…
  Het respect voor de hulpverlening is ver te zoeken bij jullie soort mensen. Ben principieel in je standpunt en vraag ook niet om de noodhulp als je zelf op reanimatie ligt te wachten……
  Denk dan nog maar eens terug aan je in beslag genomen cameratje…. pffff….

 20. Hoe triest is het toch gesteld bij de selectieprocedure van de politie. Hoe triest is het om zelfs Leyla Aslan’s aan te moeten stellen als verbalisant. Hoe triest is het toch niet om te moeten concluderen dat Rycardo helemaal gelijk heeft en @je moeder er helemaal naast slaat!

Geef een antwoord