Rectificate na waarschuwingen voor het ‘gevaar’ Brenno de Winter

Binnen de politie en de Rijksoverheid werd gewaarschuwd voor fysieke inbraken, digitale inbraken, het verspreiden van malware en phishing door Brenno de Winter. De berichten zijn incorrect en hebben BZK en de Politie besloten te rectificeren:

 

1 reactie op Rectificate na waarschuwingen voor het ‘gevaar’ Brenno de Winter

  1. Mooie brieven, mooie woorden. Maar pas op! De schrijvers ervan deugen van geen kant. Als je zo omgaat met je burgers als zij doen dan is er geen excuus meer mogelijk. Als ik Brenno de Winter was zou ik dus ook niet aanvaarden. Het onheil is immers al geschied.

    Maar ja, als je verrader bent en werkelijk nergens meer voor deugt, dan kun je altijd nog in de politiek gaan maar zeker bij de politie.

Geef een antwoord